Дали ви се допаѓа новиот дизајн?
Ми се допаѓа
Не знам
Не ми се допаѓа


ВЕСТИ
ТOXBASE
24 Feb 2009
 Почитувани колеги!
За сите корисници на нашата веб страна е обезбедена две годишна бесплатна посета и користење на сите информации со кои располага најголемата светска токсиколошка база TOXBASE. За таа цел Ви предлагаме да ја посетите следната страна www.toxbase.org, а за добивање на потребниот user name, password да се јавите на еден од контакт телефоните. Се надевам дека оваа можност сесрдно ќе ја искористите за збогатување на Вашето токсиколошко знаење.
Назад
ВЕСТИ 

 

 

© Copyright 2008