Дали ви се допаѓа новиот дизајн?
Ми се допаѓа
Не знам
Не ми се допаѓа


ВЕСТИ
КМЕ СОСТАНОК
30 Mar 2009
 


        Здружението на токсиколози при МЛД Ве поканува на редовниот стручно научен состанок во рамките на КМЕ кој ќе се одржи на 22.05.2009 година со почеток во 11 часот во салата за презентации на РеплекФарм, Скопје.
Назад
ВЕСТИ 

 

 

© Copyright 2008