Дали ви се допаѓа новиот дизајн?
Ми се допаѓа
Не знам
Не ми се допаѓа


ВЕСТИ
НОВ УЗ АПАРАТ
24 Feb 2009
Почитувани!

Од почетокот на овој месец на Универзитетската клиника за токсикологија работи нов ехо апарат. Апаратот покрај стандардниот скриниг на абдомен и Урогенитален тракт, овозможува сонографски и доплер приказ, со што значително ја уточнува дијагнозата. Прегледите може да се закажат на следниот телефон 314754 а прегледот ќе биде реализиран во тек на 24 часа од закажувањето.
Назад
ВЕСТИ 

 

 

© Copyright 2008