Дали ви се допаѓа новиот дизајн?
Ми се допаѓа
Не знам
Не ми се допаѓа


ВЕСТИ
ДEMAHT ДO PEДАKTЦИJATA HA ПOPTAЛОТ НОВАТВ
29-04-2020
Демант Повеќе
misija
25-04-2016
Мисија на клиниката Повеќе
Покана за IX Симпозиум
16-11-2011
Програма за IX Симпозиум Повеќе
VIII Simpozium
22-11-2010
Zdruzenieto na Toksikolozi i Univerzitetskata klinika ke go odrzat VIII Simpozium na toksikoloxi so medjunarodno ucestvo vo Dojran od 25 do 27.11.2010 Повеќе
KME sostanok
28-05-2010
Zdruzenieto na Toksikolozi i Univerzitetskata klinika za toksiklogija ke odrzat sostanok vo ramkite na redovnite godisni sostanoci za KME za lekarite na 28.05.2010 god.so pocetok vo 12 h. vo prostoriite na Alkaloid AD Skopje Повеќе
VII Симпозиум
31-07-2009
Почитувани колешки и колеги, Здружението на токсиколози при МЛД и Универзитетската клиника за токсикологија ќе го одржат VII Симпозиум на токсиколози со меѓународно учество во Охрид, во хотелот Пела од 18-20.09.2009 год. Регистрација на учесниците е од 12 до 15,30 часот на 18.09.2009 год. Почеток на Симпозиумот со свечено отворање е во 16 часот.Претседател на здружението,Прим.Др.сци.мед.Бранимир Павловски, Повеќе
КМЕ СОСТАНОК
30-03-2009
Здружение на токсиколози КМЕ состанок 22.05.2009 РеплекФарм Повеќе
НОВ УЗ АПАРАТ
24-02-2009
Од почетокот на овој месец на Универзитетската клиника за токсикологија работи нов ехо апарат Повеќе
ТOXBASE
24-02-2009
За сите корисници на нашата веб страна е обезбедена две годишна бесплатна посета и користење на сите информации со кои располага најголемата светска токсиколошка база TOXBASE Повеќе
ВЕСТИ 

 

 

© Copyright 2008