Дали ви се допаѓа новиот дизајн?
Ми се допаѓа
Не знам
Не ми се допаѓа


КОНТАКТ

Поважни телефони на Клиниката

Амбуланта 3147-635
Директор 3237-504
Интензивна нега 3147-102
Стационар 3147-101
Ехотомграфски и ендоскопски кабинет 3147-754 и 3147-755
Сметководство 3147-168

Име и Презиме *
Телефон *
E-mail *
Коментар *
 

ВЕСТИ 

 

 

© Copyright 2008