Дали ви се допаѓа новиот дизајн?
Ми се допаѓа
Не знам
Не ми се допаѓа


Активности 2010
Активности 2010

 
                                       Pocituvani koleski i kolegi,
VIII Simpozium на Здружението на токсиколози при МЛД со меѓународно учество, ќе се одржи во Ohrid od 28-30.10.2010 godina. Propozicii za abstraktot treba da bidat:Font Time New Roman, 12 points,  do 350 zborovi.Kraen rok za isprakanje na abstrakite e 01.09.2010 godina.
ВЕСТИ 

 

 

© Copyright 2008